Sverige
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto    

Sekretesspolicy


Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet tillhandahåller vi detta meddelande som förklarar vår information på Internet och de val du kan göra om hur din information samlas in och används. För att göra detta meddelande lätt att hitta, gör vi det tillgängligt på vår hemsida och överallt där personligt identifierbar information kan begäras.

Den information vi samlar:

Detta meddelande gäller all information som samlas in eller lämnas på Going Gear hemsida. På vissa sidor kan du beställa produkter, göra förfrågningar och registrera dig för att ta emot material. De typer av personlig information som samlas in på dessa sidor är: namn, adress, e-postadress, telefonnummer, kredit- / bankkort Information, etc.

På vissa sidor kan du skicka information om andra människor. Till exempel, om du beställer en gåva online och vill att den skickas direkt till mottagaren, måste du lämna den information för mottagaren. I detta fall, vilken typ av personlig information som samlas in är: Namn, adress, telefonnummer, etc.)

The Way We använda information:

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning bara för att slutföra beställningen. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen.

Vi använder den information du ger om någon annan när en beställning endast att leverera produkten och bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen.

Vi använder retur e-postadresser för att svara på e-post vi får. Sådana adresser används inte för något annat syfte och inte delas med utomstående.

Vi använder den e-postadress du uppger när du registrerar dig för ett konto eller fylla en order att kontakta dig angående status av ordern. Vi delar inte din e-postadress med tredje part om du inte specifikt begär att vi gör det.

Vi använder din angivna e-postadressen för våra nyhetsbrev om du väljer att registrera dig för nyhetsbrevet. Du kan avbeställa nyhetsbrevet när som helst via länken längst ner på varje nyhetsbrev. Vi hatar spam lika mycket som du gör och snabbt hedra några "inte kontakt" förfrågningar.

Vårt åtagande till datasäkerhet:

För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en korrekt användning av information har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Vårt engagemang för barn Privacy:

Skydda integriteten av de mycket unga är särskilt viktigt. Av den anledningen har vi aldrig samla in eller uppdatera information på vår webbplats från individer som vi vet är under 13, och ingen del av vår webbplats är utformad för att locka personer under 13.

Hur du kan komma åt eller rätta din information:

Du kan komma åt alla dina personuppgifter som vi samlar in online och upprätthålla genom att logga in på ditt konto med hjälp av länken Konto Min längst upp till höger på varje sida. Vi använder denna procedur för att bättre skydda din information.

Hur man kontaktar oss:

Om du har andra frågor eller funderingar om dessa sekretesspolicy, kontakta oss via länken Kontakta oss längst ner på varje sida.